WERKING

Advocatenkantoor Van Ostaeyen is gevestigd in Turnhout en Antwerpen.

Het kantoor werkt voor Belgische en buitenlandse ondernemingen, particulieren, verzekeraars en overheden.

Het kantoor biedt een volledige dienstverlening aan : "Adviseren en onderhandelen waar nuttig en procederen waar nodig."  Verwacht u aan een eerlijk advies omtrent de slaagkansen van uw dossier, waarbij het zoeken naar een alternatieve geschillenoplossing een prioritair uitgangspunt vormt. Wij werken proactief zodat u toekomstige problemen kan vermijden. Indien een procedure in rechte onvermijdelijk is, zet Advocatenkantoor Van Ostaeyen alles op alles om resultaat te halen voor de rechtbank. Kantoor Van Ostaeyen staat u met raad en daad bij bij elke juridisch aspect dat u of uw onderneming aangaat.

Bij ons staan uw belangen en noden centraal : de persoonlijke relatie en een directe communicatie met u zijn essentieel. We beseffen dat iedere cliënt andere belangen en noden heeft.

U blijft ook op de hoogte van de stappen die in uw dossier worden ondernomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De stipte opvolging van elk dossier dragen wij hoog in het vaandel.

Advocatenkantoor Van Ostaeyen verbindt zich niet alleen tot een volledige dienstverlening, maar ook tot het leveren van kwaliteit. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg : waar anderen stoppen, gaan wij nog een stap verder om voor u het best mogelijke resultaat te behalen.

Absolute discretie is een evidentie in het kantoor.

De tarieven zijn transparant en worden bij aanvang van elk dossier besproken met de cliënt.


HILKE VAN OSTAEYEN

In 2001 startte Hilke Van Ostaeyen in avondonderwijs haar studie in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen die zij in juli 2006 voltooide.

Hilke Van Ostaeyen begon in september 2006 als advocaat in het departementen bouwrecht & vastgoed, ondernemingsrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht bij het advocatenkantoor Schoups, Van Bosstraeten & C°. Zij werd met ingang van 1 september 2009 ingeschreven op het tableau der Advocaten te Antwerpen. Vanaf 2009 tot 2016 was Hilke Van Ostaeyen werkzaam bij het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP.

Bij deze kantoren specialiseerde zij zich in het handelsrecht, bouwrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheids-en verzekeringsrecht, allen in de ruimste zin van het woord. Zij trad op voor nationale en internationale cliënten: aannemers, architecten, projectontwikkelaars, bouwondernemingen, verzekeraars, overheden en particulieren.

Na 10 jaar aan de balie van Antwerpen, richtte zij in januari 2017 een eigen advocatenkantoor op.